Team Inreda winnaar dag teamontwikkeling met mountainbikeclinic

team inreda diabeticTeaminzicht en Mountainbikeclinics.com hebben samen een dag teamontwikkeling beschikbaar gesteld voor de winnaar van de bedrijventeam estafette van de Kastelenloop Diepenheim. Vandaag werd het winnende team van Inreda Diabetic in het zonnetje gezet door Iwan Nijkamp en Matthieu Beunders van teaminzicht. Wij verheugen ons weer op de samenwerking en een mooie dag teamontwikkeling met mountainbikeclinic van mountainbikeclinics.com

lees meer

Debbie, welkom bij team Mountainbikeclinics.com

DebbieWelkom aan boord Debbie, enorm trots om je in het Mountainbikeclinics.com-team te hebben. Nieuwe verfrissende ideeen, nieuwe avonturen, gave plannen en nieuwe uitdagingen. Heel veel succes als instructrice en gids, heel veel plezier toegewenst. Bekijk hier ook de speciale Ladies Fun & Ride Clinics

Met mountainbikeclinics.com naar Spanje

zwembad mountainbikeweek spanjeMooie stranden, luxe hotels, mooi weer, heerlijk eten en het bruisende nachtleven daar staat Spanje vooral om bekend. Maar als je de binnenlanden gaat verkennen kom je de mooiste natuur en bergen tegen.

Wij willen je door middel van deze mountainbikeweek kennis laten maken met de mooie ongerepte natuur van Spanje. In de week van 17 tot en met 24 maart 2018 organiseren wij een mountainbikeweek in Spanje.

Lees meer

Mountainbiken met Dylan en zijn ouders

dylan mountainbikeclinicHoe gaaf is het niet om met je zoon of dochter te genieten van een leuke clinic in de mooie natuur? Afgelopen zondag samen met Dylan en zijn ouders een mooie mountainbikeclinic gehad op de route van Aquabest.

Lees meer

Mountainbike privé clinic voor twee

mountainbike prive clinicHet blijft leuk om deze mooie recensies te ontvangen naar aanleiding van een mooie prive-clinic die ik gisteren heb mogen verzorgen op de route van  Aquabest.

Lees meer

  • 1
  • 2

Contact

Mountainbikeclinics.com
Stenenstraatje 4
5688 AA Oirschot
Telefoon: 06 - 133 478 12
M: info@mountainbikeclinics.com